tirsdag den 26. september 2017

Banankage eller cupcakes



Dette er det bedste opskrift på banankage jeg kender. Vi har bagt den i familien mange gange og den er stadig lige god. Jeg har denne gang bagt den både som en kage (1 stk. 20 cm pr. portion) og som cupcakes (16-18 stk. pr. portion).



I kagen har jeg erstattet den almindelige mørke chokolade med Orange Yankie Bar, skåret i små tern. De fleste tern blandede jeg i dejen og en lille håndfuld dryssede jeg på toppen. Chokoladen har det nemlig med at falde til bunds under bagning.



Kagen blev pyntet med toppe af chokoladefrosting og en Maltesers-chokoladekugle samt lidt mandelkrokantdrys og guldglimmer.



De små cupcakes blev pyntet med det samme pynt samt lidt gul chokolade og blev serveret til et møde på arbejdet.
Kagen blev hjemme til andre gæster.




Både cupcakes og kagen kan holde længe i køleskab. Tag dem dog ud i god tid før servering, så frostingen kan nå at få stuetemperatur.

Opskriften findes her.