lørdag den 8. august 2015

Siljes fuglehus


Lille Silje skal døbes og jeg fik frie hænder til at finde på noget sødt pynt til dåbskagen.



Kagen består af 3 Drømmekagebunde og fyldet er hindbærmousse og ganache, der er tilberedt af lige dele lys og mørk chokolade (Callebaut).

Kagen er smurt op med lyserød Svejtsisk marengssmørcreme (uden chokolade) og overtrukket med Wiltons fondant. Langs siderne er der sukkerperler fra Dr. Oetker.



Fuglehuset er lavet med en udstikker fra FMM, samlet med Royal Icing og pyntet med små blomster og sommerfugle. Fuglen (kyllingen) er formet i fondant og efter idé af Andreia Akita. Pynten skal ikke spises, men er arrangeret på pap under fondanten, så den kan tages af og gemmes.



Kagen måler 30x30 og er 8 cm høj. Kagen skal serveres efter brunch.

Må solen skinne på lille Silje hele livet :)