fredag den 14. marts 2014

Lemon cupcakes med polka blomster


I dag har den stået på citroncupcakes med prikket blomster:

Cupcakes:
ca. 16 stk:

70 g usaltet smør
250 g sukker
210 g hvedemel
1/4 tsk salt
1 spsk bagepulver
2 store æg
210 ml mælk
1 tsk vanilje ekstrakt

Fyld: Lemon Curd

Tænd ovnen på 190 C.
Gør kageformene klar.
Pisk smør, sukker, mel, bagepulver, vanilje og salt på lav hastighed, indtil det har tekstur af fint rasp.

Bland æg og mælk i en anden skål og pisk det let med en gaffel.
Hæld 3/4 af mælk/æggeblandingen i de tørre ingredienser og bland ved lav hastighed til det er blandet. Skru op for hastigheden og tilsæt resten af ​​mælk/æg.

Fyld formene 2/3 op med dej og bag i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.
Køl kagerne helt af på en bagerist.

Fjern en lille del i midten af kagerne, så der kan tilsættes 1/2 - 1 tsk. Lemon Curd.



Frosting:
80 g stuetempereret usaltet smør
250 g flormelis
25 ml. mælk
Revet skal fra 1 økologisk citron

Rør smør og flormelis godt sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt - pisk herefter ved høj hastighed i ca. 5 min.