fredag den 23. december 2011

Julekage


Vores søde underbo ringede på vores dør kl. 8.10 i morges med en julehilsen ... 2,9 kg Quality Street:-) Så tror jeg nok lige der er chokolade til resten af julen!

Jeg skyndte mig at bage en kage som tak. Det blev til en Drømmekage lavet på juice, delt i 2 bunde og med fyld af en ny type hindbærmousse (se længere nede). Jeg smurte kagen op med Nutellacreme og overtrak med blandet marcipan og rød sugarpaste. Så fik den lige en grøn sløjfe og lidt snefnug...


Kagen måler Ø18 cm og er 5 cm høj.

Hindbærmousse
200 g hindbær
1 dl. gelé sukker
100 g cream cheese
2 dl. piskefløde

Kog lidt vand og tilsæt hindbærrerne. Lad det koge op og hæld evt. noget vand fra (der skal være ca. ½ dl. vand tilbage). Tilsæt gelésukkeret og lade det koge ca. 30 sekunder. Lad det køle.
Bland den kolde hindbærmos med flødeosten og tilsæt den piskede fløde. Evt. kan du lade det stå en times tid i køleskab inden du fylder kagen.
Denne mousse er dejlig cremet i konsistensen. Den kan jo også laves med alle mulige andre bær...