søndag den 5. december 2010

Adventsbrød


Det er jo i dag, hvor det er 2. søndag i advent, at man skal spise den slags hyggelige ting. Opskriften finder du her eller herunder.

Brødet/kagen kan anbefales til en dejlig varm kop kaffe eller the:-)

100 g blødt smør eller margarine
1 dl brun Farin
2 æg
2 1/2 dl fløde
4 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
2 dl kokosmel
1 dl rosiner

Til formen
Smør eller margarine
Hvedemel

Pynt
1 dl cashewnødder

Rør fedtstof og sukker sammen. Rør æggene i. Tilsæt de øvrige ingredienser. Hæld dejen i en smurt og melet springform, 1,5 – 2 liter. Strø nødderne over. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 45 minutter. Lad brødet afkøle i formen.